coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

De Boodt: "Met goed gevoel de winterstop in"

dhh20 08 17TempoOverijseSpartaPetegem 1120

Tempo Overijse trekt vanavond naar het Antwerpse City Pirates, dat thuis garant staat voor heel wat doelpunten. Bij Overijse zijn ze er zich van bewust en hopen dat ze er de lijn van de laatste weken kunnen doortrekken.

"Het klopt dat City Pirates heel wat doelpunten scoort in eigen huis. Aan ons om die reeks te stoppen", grapt doelman Dries De Boodt. "Zij halen wel heel wat voordeel uit hun accommodatie. Ze spelen op een klein kunstgrasveld en we weten uit het verleden dat ploegen met zo een veld vaak in het voordeel zijn. Dat hebben we gezien in het verleden gezien tegen Sterrebeek en dit seizoen ook nog in Wijgmaal. Maar goed, we gaan toch met vertrouwen naar ginder. De laatste weken zit onze organisatie ook beter in elkaar en we verdedigend ook veel betere statistieken voorleggen. De laatste 4 wedstrijden kregen we maar 1 tegendoelpunt. Dat was in het begin van het seizoen wel anders. De verdediging staat nu op punt en zelfs het middenveld neemt de verdedigende taken heel goed op. Dat is ook een veel leuker gevoel voor mij als doelman, want de laatste twee seizoenen kregen we toch een pak doelpunten te slikken."

"Het wordt gevoelsmatig een belangrijke wedstrijd. Met een overwinning kan je ook met een goed gevoel de winterstop induiken en dan begin je ook meteen met een positieve noot aan het tweede deel van de competitie. Maar we zijn er ons van bewust dat het niet simpel zal zijn. Alles blijft zo dicht bij elkaar staan in deze reeks. Hadden we in de eerste weken van de competitie iets meer punten gepakt dan stonden we vooraan. Nu blijft het iedere week punten pakken om uit die gevarenzone te blijven. Iets rapen bij de City Pirates zou dus heel mooi zijn om het tweede deel van het seizoen in te gaan."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 14 okt 2018 Beginn 15:00
KVK Westhoek
KVK Westhoek
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
0:3

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 7 15
2 KFC Mandel United 7 14
3 Sint-Eloois-Winkel Sport 7 13
4 KVK Westhoek 7 12
5 KFC Sparta Petegem 7 12
6 KSK Ronse 7 11
7 SCT Menen 7 11
8 TEMPO Overijse 7 10
9 KFC Eppegem 7 10
10 RC Harelbeke 7 9
11 Racing Club Gent 7 9
12 Football Club Gullegem 7 7
13 KSC Dikkelvenne 7 7
14 Diegem Sport 7 6
15 Olsa Brakel 7 6
16 SK Londerzeel 7 5

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.