coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Taelemans: "Enkel 3 punten waren belangrijk"

dhh30 09 17TempoOverijseSintLenaarts 0081

Bij Tempo Overijse kan men weer even wat ademhalen na de eerste zege van het seizoen. Goed was het voetbal niet, maar daar baalt momenteel niemand om. De ploeg heeft de schaapjes zeker nog niet op het droge en moet de komende weken meer punten pakken om uit die gevarenzone weg te blijven.

"Het was inderdaad een niet al te beste wedstrijd, maar voor ons waren de drie punten het belangrijkste", klinkt het bij kapitein Taelemans.

"Wat we zaterdag lieten zien, was in niets te vergelijken met het voetbal van de eerste wedstrijden. Maar onze eerste opdracht was om de nul te houden en daar zijn we toch in geslaagd. Iedereen heeft zijn opdracht die de trainer had meegegeven goed uitgevoerd. We zijn steeds goed in blok blijven voetballen. Nu denk ik wel dat indien we wel ons spel hadden gespeeld, we die partij ook hadden gewonnen. Sint-Lenaarts heeft geen enkele uitgespeelde kans gehad en trapte achteraan elke bal direct richting tribune. We kwamen op het einde nog wat in de problemen omdat we absoluut die voorsprong wilde vasthouden en niet echt meer dachten aan het maken van de 2-0. Maar goed, de drie punten zijn binnen en dat was het belangrijkste."

"Nu is het de bedoeling dat we toch een reeksje gaan neerzetten. Het liefst ook met het goede voetbal dat we in de beker en in het begin van het seizoen brachten. Dat zal natuurlijk afhangen met welke intenties dat de trainer zaterdag die wedstrijd wil aanvangen. Na slechte resultaten is het steeds de trainer die geviseerd wordt, maar het is aan ons om zijn richtlijnen op te volgen en ons werk te doen. De tegendoelpunten kwamen er vooral na individuele fouten en daar heeft de coach uiteraard geen vat op."

"Zaterdag trekken we naar Zwarte Leeuw, waar we vorig seizoen in gelijkaardige omstandigheden toch een zeer goede wedstrijd hebben gespeeld. Ik weet niet in hoeverre dat die ploeg gewijzigd is tegenover vorig seizoen, maar ze moet ons zeker liggen. Het vertrouwen is er zeker nog in de ploeg en we hebben er de spelers voor om dit tot een goed einde te brengen."

Kalender 2de Amateurs A

Competitie '18-'19

Datum zo, 16 sept 2018 Beginn 15:00
KFC Eppegem
KFC Eppegem
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
3:0

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 22 sept 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
KSK Ronse
KSK Ronse
-:-

Datum za, 29 sept 2018 Beginn 19:30
KFC Mandel United
KFC Mandel United
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

Stand 2de Amateur A

# Team M P
1 KOSC Wijgmaal 3 9
2 SCT Menen 3 7
3 KFC Eppegem 3 7
4 KFC Mandel United 3 7
5 KVK Westhoek 3 6
6 KFC Sparta Petegem 3 5
7 Racing Club Gent 3 4
8 Sint-Eloois-Winkel Sport 3 4
9 KSK Ronse 3 4
10 Olsa Brakel 3 3
11 TEMPO Overijse 3 3
12 Football Club Gullegem 3 3
13 KSC Dikkelvenne 3 3
14 SK Londerzeel 3 2
15 RC Harelbeke 3 0
16 Diegem Sport 3 0

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.