P3 pakt puntje tegen Bierbeek

"Net als het eerste elftal speelde de P3 afgelopen weekend een eerste keer thuis. Tegenstander was Bierbeek. Beide ploegen speelden met een team dat hoofdzakelijk samengesteld is uit eigen jeugdspelers. 

Lees meer...

P3 verliest zwaar in Hoeilaart

dhh1 09 18ERCHoeilaartP3TempoOverijse 0051

Onze P3 is nioet zo goed gestart aan de nieuwe competitie. In de derby tegen ERC Hoeilaart werd met 6-2 verloren. 

Lees meer...

Tempo zoekt nieuwe T2 voor P3

dhh1 09 18ERCHoeilaartP3TempoOverijse 0153
 
Tempo Overijse is opzoek naar een nieuwe T2 voor onze P3-ploeg, ter ondersteuning van T1 Danny Matagne. Er werd afscheid genomen van El Hannach Adil.
 
Bovendien zullen een aantal eigen jeugdspelers per direct doorstromen naar de P3-kern. 

P3 begint seizoen met derby op Hoeilaart

Onze P3 trapt zaterdagavond 1 september het nieuwe seizoen af met de derby op ERC Hoeilaart. De wedstrijd vangt aan om 20 uur.

Voor de volledige kalender klik hier

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.