coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Overijse met tien onderuit tegen Bocholt

dhh14 04 18TempoOverijseBocholt 0334

Tempo Overijse ging zaterdagavond met de billen bloot tijdens de partij tegen het sterke Bocholt. De thuisploeg was enkel maar in de beginfase bij machte om een vuist te maken, maar na een halfuur pakte kapitein Kevin Taelemans zijn tweede gele kaart en moest vroegtijdig inpakken.

Nochtans begon alles veelbelovend voor Overijse. Maurice Weynants en Dieter Vanderelst kregen al in de openingsfase twee reuzekansen, maar de bal eindigde telkens in het decor. Pijnlijk, want het snelle uitvallen van Taelemans maakte een einde aan de dominantie van Tempo. Het was ondertussen op het kwartier ook al veel te simpel uitgespeeld. Bocholt kreeg tot ieders verbazing een vrije doorgang en Odutayo mocht ongehinderd binnentikken. Boeken toe voor de thuisploeg dat geen vuist meer kon maken. Net voorbij het halfuur was het helemaal over en uit. Bocholt lummelde maar wat aan en hoefde zelfs geen versnelling hoger te schakelen. Het was wachten tot Overijse de deur zelf openzette. En dat gebeurde bij een hoekschop waarbij Ben Didden de volle vrijheid kreeg om hard binnen te koppen.
Het scenario van de tweede helft was vrijwel identiek. Overijse kreeg zonder Taelemans geen grip op de match en moest de wet van de sterkste ondergaan. De beste thuiskans kwam er in het vierde kwartier toen bezoeker Kevin Dieme ei zo na zijn eigen doelman verschalkte.

De bezoekers lieten ook leuke dingen zien. De voorbereiding van het derde doelpunt was zo'n pareltje. De opening en de voorzet vanop rechts kwam recht uit het boekje. Lance Voorjans zette er zijn knikker tegen en de 0-3 was een feit. In de slotfase deed Voorjans zijn nummertje nog eens over. Hij trok alleen op avontuur en liet doelman Belin geen schijn van kans. Bocholt blijft met deze riante zege duidelijk in de race naar de titel. Voor Overijse resten nog twee wedstrijden waarin men nog een mooi einde aan het seizoen kan breien. 

Overijse: Belin, Dieter Vanderelst, Taelemans, Vleminckx, Bjorn Vander Elst (46' Benazzi), Claes, Delorge, Weynants, Hermans, Delogu (46' Heyvaert), Coquelle (78' Michiels).
Bocholter: Werteleers, Pellegriti, Van Den Putte, Scheelen, Didden, Dieme (78' Maes), Odutayo, Peeters (74' Wang), Voorjans (84' Ramaekers), Palmans, Vanhaen.
Doelpunten: 15' Odutayo (0-1), 36' Didden (0-2), 73' en 81' Voorjans (0-3 en 0-4)
Geel: Taelemans, Didden, Pellegriti, Coquelle, Odutayo
Rood: Taelemans

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.