coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Nieuws

Tempo ontvangt zwarte beest Wijgmaal

dhh9 12 17TurnhoutTempoOverijse 0014

Tempo Overijse krijgt vanavond met Wijgmaal meteen een moeilijke klant op bezoek in de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Wijgmaal wordt immers beschreven als hun zwarte beest en dat was de afgelopen jaren ook te zien aan de uitslagen.

"We krijgen inderdaad meteen een tegenstander die kan tellen", zegt coach Kris Goris. "Vooral door de mensen van Wijgmaal wordt deze wedstrijd bestempeld als de match van het jaar. Ik ben er ook nog 6 jaar trainer geweest en ken nog veel mensen van de club. Het zal zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden, vooral ook omdat de voorbereiding op het tweede deel van het seizoen niet echt optimaal is verlopen."

"Na de laatste wedstrijd voor de winterstop hebben we nog een weekje doorgetraind en tussen kerst en nieuwjaar was er dan wat rust. Op 2 januari hebben we de trainingen hervat. Een paar spelers waren echter ziek, zodat zij pas deze week zijn kunnen aansluiten. Ook de slechte weersomstandigheden en het trainingsveld dat er zeer zwaar bijligt heeft ons geen goed gedaan. Maar goed, de oefenwedstrijd van vorige week tegen OHL heeft ons wel wat bijgebracht. We hebben daar in de eerste helft heel veel achter de bal moeten hollen en dat bleek dan wel de beste training te zijn", lacht Goris.

De komende weken zullen belangrijk worden voor Tempo Overijse met wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten. "De resultaten daarvan zullen voor ons het vervolg van het seizoen bepalen. Gaan we nog een rustig seizoen kunnen beleven of wordt het vechten tegen de degradatie", vraagt Goris zich af.

"Vanavond wordt het in ieder geval al wat puzzelen in de verdediging en dan vooral op links. Michiels heeft last van een spierscheurtje in de lies, Hermans is ziek en Bergiers werd afgelopen week na darmklachten geopereerd aan de appendix. Veel opties voor die positie heb ik niet meer. Over het aanvallend compartiment heb ik dan weer niet te klagen. Daar zitten we momenteen in een luxepositie en is iedereen fit. Met de terugkeer van Benazzi hebben we een extra troef in handen. Ik ben aangenaam verrast over zijn inzet, motivatie en schitterende mentaliteit. We gaan er voor strijden en zullen ons niet zomaar gewonnen geven."

Stand 2de Amateurs B

# Team M P
1 Thes Sport 30 65
2 K Bocholter VV 30 57
3 Spouwen-Mopertingen 30 52
4 SC City Pirates 30 47
5 KOSC Wijgmaal 30 46
6 KVV Vosselaar 30 44
7 RC Hades 30 43
8 TEMPO Overijse 30 41
9 R. Cappellen FC 30 41
10 KFC Duffel 30 40
11 FC Turnhout 30 37
12 Hoogstraten VV 30 36
13 K. Sporting Hasselt 30 35
14 KFC Zwarte Leeuw 30 30
15 KVK Tienen 30 28
16 KFC Sint-Lenaarts 30 22

safe image

sportersbelevenmeer

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.