coorevits-rosier staand kleur baseline recordlipsius Star Casino Bergierskl arenafoot TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

U12 winnen nationaal toernooi van Francs Borains

Schermafbeelding 2017 05 17 om 20.01.04

De U12 hebben het nationaal toernooi van Francs Borains gewonnen door een schitterende prestatie neer te zetten.

Zonder nederlaag en maar één tegendoelpunt in zeven wedstrijden tegen ploegen zoals Doornik en Franc-Borains. De coaches  Wim en Julio waren zeer tevreden en danken ook de talrijke  supporters die aanwezig waren en die de naam Tempo met verve verdedigd hebben.

safe image

sportersbelevenmeer

Zomerstage

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.