coorevits-rosier staand kleur baseline Star Casino Bergierskl TegelConCept2016 garagedefrancq ERA IMMPULSkl DEWIT Group

Beloften winnen sterk bezet toernooi te Westerlo

IMG 0517
Onze beloften namen afgelopen dinsdag deel aan het toernooi te Westerlo, georganiseerd door de kempische scheidsrechtersvereniging. 
We haalden drie overwinningen tegen St-Dymphna, Ramsel FC en KVC Westerlo , en twee gelijke spelen tegen RAC VC Hoboken en KFC Oosterzonen. Telkens overwicht maar jammer genoeg konden we niet elke wedstrijd scoren, Onze keeper Gilles had amper werk op te knappen tijdens de poule wedstrijden, maar later op het toernooi heeft hij zijn talenten meerdere keren kunnen tonen.

Lees meer...

Paasvoetbalstage 2018 van Tempo Overijse

Paasstage2018

VZW Tempo Overijse organiseert van maandag 9/4 tot en met vrijdag 13/4/2018, de tweede week van de Paasvakantie, een voetbalstage voor kinderen geboren van 2004 tot en met 2012.

Voor meer informatie en inschrijvingen : KLIK HIER

"Er zijn geen stoute kinderen dit jaar"

  DX22708

Opluchting woensdagavond in het Begijnhofstadion. Sinterklaas kwam immers vertellen dat er geen stoute kinderen waren dit jaar. En dus kregen onze U6, U7, U8 en U9 heel wat lekkers en een cadeautje. Daarnaast had de Sint nog goede raad voor de voetbalsterren van de toekomst: "Luister altijd goed naar de trainer en doe jullie best."

Lees meer...

Toekomstige RED FLAMES op Begijnhof tegen U14IP Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen ook in Overijse te zien zijn. De eerste wedstrijd was op 21 september, morgen donderdag 16 november is er de tweede wedstrijd. De aftrap wordt gegeven om 18u30 in het Begijnhofstadion. Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen is welkom en de toegang is GRATIS !

OPGELET: Wegenwerken op 11 september

Op maandag 11 september worden er wegenwerken uitgevoerd op een deel van de Terhulpsensesteenweg. Hierdoor is ons Jeugdcomplex Hagaard moeilijk bereikbaar. Alle info is terug te vinden op :

http://www.overijse.be/nl/press/1034/wegenwerken-aan-de-terhulpensesteenweg.html

 

Veldbezetting jeugd + belangrijke info voor de ouders

Onze jeugdploegen zijn ondertussen ook al aan de trainingen begonnen en begin september is er de start van de competitie.

Voor de veldbezetting van de trainingen en belangrijke info : klik hier

safe image

sportersbelevenmeer

youtubelogo

Tempozoekttalent

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Nieuwsbrief

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.