Abonnementen seizoen 2018-2019

De prijzen voor de abonnementen seizoen 2018-2019 blijven behouden: € 120 voor staanplaatsen en € 170 voor tribune. (Abonnementen gelden wel niet voor bekerwedstrijden en wedstrijden met gedeelde inkom). 
De gewone inkomprijzen blijven ook dezelfde: € 10 voor staanplaatsen en € 15 voor tribune.

Het jeugdabonnement dat de ouders van jeugdspelers van Tempo Overijse ontvangen geeft komend seizoen opnieuw gratis toegang (staanplaatsen) tot de thuiswedstrijden van de eerste ploeg van Tempo Overijse.

Wij hopen dan ook dat de jeugdspelers met hun ouders talrijk aanwezig zullen zijn bij de thuiswedstrijden om zo ons eerste elftal naar mooie overwinningen te stuwen.

Competitie '18-'19

Datum zo, 14 okt 2018 Beginn 15:00
KVK Westhoek
KVK Westhoek
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
0:3

 Begijnhofstadion Overijse Datum za, 20 okt 2018 Beginn 20:00
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
Football Club Gullegem
Football Club Gullegem
-:-

Datum zo, 28 okt 2018 Beginn 15:00
SCT Menen
SCT Menen
TEMPO Overijse
TEMPO Overijse
-:-

safe image

youtubelogo

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.