Abonnementen seizoen 2017-2018

Ook voor het seizoen 2017-2018 kan u een abonnement aanschaffen voor het bijwonen van de thuiswedstrijden van de eerste ploeg en onze P3.

TE KOOP vanaf woensdag 2 augustus, 19 uur aan de ingang van het Begijnhofstadion

Prijzen :

  • Staanplaats : 120 euro
  • Zittribune : 170 euro

Je kan het abonnement aankopen aan de ingang van het Begijnhofstadion tijdens de thuiswedstrijden van Tempo Overijse, of door het bedrag te storten op rekeningnummer BE68 8805 4428 5134 met duidelijke vermelding van je naam.

Het abonnement is enkel geldig voor de thuiswedstrijden van de reguliere competitie voor de eerste ploeg, de thuiswedstrijden van de P3, de thuiswedstrijden van de jeugd en de vriendschappelijke thuiswedstrijden. Het is NIET-geldig voor de wedstrijden in het kader van de Beker van België en bij vriendschappelijke wedstrijden met gedeelde inkom.

Korting voor wie jeugdabonnement heeft

Wij informeren u graag dat ouders van jeugdspelers mits voorlegging van het jeugdabonnement (dat gratis toegang geeft tot de jeugdwedstrijden) 50% korting krijgen bij de aankoop van een abonnement voor de thuiswedstrijden van Tempo. Dit abonnement kost dan 60 Euro ipv 120 Euro. 

De jeugdspelers komen natuurlijk gratis binnen in het Begijnhofstadium voor de competitiewedstrijden (geen Croky bekerwedstrijden met gedeelde inkomsten), terwijl de houders van een jeugdabonnement (ouders) ook aan halve prijs (5€) een inkomticket kunnen verkrijgen voor de competitiewedstrijden. Een upgrade naar een zitje in de zittribune kost dan wel (5€ + upgrade 5€) = 10€

 

safe image

Zomerstage

Tempo Overijse op Instagram

4SterrenDoublePass

Panathlonverklaring

LogoPanathlonkopieIn het kader van het uitvoeringsbesluit Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de Voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100 % achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Tempo Overijse zich volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.