UPDATE Coronavirus (29/7)

UPDATE 29 juli: Geen wedstrijden voor Eerste elftal, beloften en U19 tot en met 25 augustus. Zomertoernooi geannuleerd.

UPDATE 27 juli: Maatregelen voor oefenwedstrijd TEMPO Overijse – KHO Bierbeek van 28 juli

UPDATE 26 juli: Trainingen vanaf 27 juli gaan voorlopig door zoals gepland

Jammer genoeg slaat het coronavirus weer toe in sommige delen van Vlaanderen.  Dit heeft opnieuw een impact op de sportactiviteiten en -evenementen.

Deze middag kwam er een advies van minister van sport Ben Weyts dat alle sportactiviteiten vanaf morgen maandag achter gesloten deuren moeten plaatsvinden.  Navraag door TEMPO bij Voetbal Vlaanderen leert dat het hier voorlopig om een advies gaat dat morgen wordt voorgelegd aan de Nationale Veiligheidsraad.  (zie ook de communicatie van Voetbal Vlaanderen op Facebook: “Graag even afwachten inzake voorbarige berichten over mogelijke stopzetting van sportactiviteiten, trainingen, wedstrijden en toernooien. Verbod publiek zit in pipeline, maar beslissingen worden later genomen door Veiligheidsraad.”)

TEMPO Overijse heeft intussen beslist om de trainingen die voorzien zijn voor morgen gewoon te laten plaatsvinden.  Wel vragen we uitdrukkelijk aan de ouders om er rekening mee te houden dat de site voor hen mogelijks niet toegankelijk zal zijn.  Meer nieuws hierover volgt morgen in de loop van de dag na afloop van de Nationale Veiligheidsraad. 

Aan spelers en trainers wordt gevraagd om vanaf morgen een mondmasker te dragen op de site (zowel buiten als binnen), behoudens tijdens de trainingen.
De club staat in overleg met de gemeentelijke overheden en volgt de ontwikkelingen op nationaal vlak op de voet op.

De jeugdstage die morgen begint gaat voorlopig ook door zoals gepland, binnen de bestaande coronamaatregelen.

We roepen iedereen op om de maatregelen te respecteren en danken alvast iedereen voor de wendbaarheid en veerkracht tijdens deze onvoorspelbare periode.

UPDATE 15 juliCoronamaatregelen voor de opstart van het nieuwe seizoen 2020-2021

UPDATE 12 juni : Laatste trainingen

Volgende week zijn we al aan de vierde week trainen toe onder het corona regime.  Dagen en uren blijven voor de verschillende leeftijdsgroepen behouden.  Ook alle veiligheidsmaatregelen blijven onverminderd van kracht.  U vindt deze via deze link
Voor de bovenbouw is het de laatste week training.  Zo is er tijd voor het voorbereiden van examens en ook wat fysieke rust. Over iets meer dan een maand wordt immers al gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.
Onderbouw zal ook tijdens de week van 22 juni nog trainen onder de corona maatregelen.  Nadien wacht ook hen wat rust.

We wensen iedereen (oud en jong) veel plezier volgende week!  Breng bal, eigen drinkbus en handdoek mee naar de volgende training.

UPDATE 19 mei : TEMPO Overijse start jeugdtrainingen gedeeltelijk terug op vanaf 25 mei

UPDATE 27 maart

De corona crisiscel van de Belgische voetbalbond heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet. Ontdek hier meer.

  • Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement
  • Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal

Voor onze eerste ploeg betekent dit dat zij ook volgend seizoen in de derde amateurklasse zullen uitkomen

UPDATE 21 maart – 09 uur

UPDATE 20 maart – 09 uur

UPDATE 19 maart – 15 uur

GEEN OFFICIËLE MATCHEN TOT EN MET 30 APRIL
De corona crisiscel van de KBVB heeft beslist om alle wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen.

De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren.

TRAININGEN EN VOETBALKAMPEN
Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.
Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie

UPDATE 18 maart – 12 uur

Omwille van de impact die het Coronavirus op dit ogenblik heeft en de sluiting van de  gemeentelijke sportinfrastructuren moeten wij jullie melden dat onze voetbalstage van 6/4 tot en met 10/4 niet kan doorgaan. Het lijkt ons gezien de omstandigheden de meest logische en correcte beslissing te zijn.

Wij hebben ook een voetbalstage ingepland van maandag 27/7 tot en met vrijdag 31/7/2020 waarvoor de inschrijvingen nu kunnen starten.

U kan er voor opteren om het betaalde inschrijvingsgeld te gebruiken voor deelname aan onze zomerstage in juli.  Indien dit niet uw keuze is, dan betalen wij het inschrijvingsgeld integraal terug. U kan dit laten weten via voetbalstage@tempo-overijse.be

UPDATE 12 maart – 14u30

Omwille van de impact die het Coronavirus op dit ogenblik heeft en de aanbevelingen van de overheid omtrent evenementen hebben we met pijn in het hart besloten om ons Music & Dinner evenement van vrijdagavond 13 maart uit te stellen naar eind mei. Een exacte datum zal later nog meegedeeld worden. Het lijkt ons gezien de omstandigheden de meest logische en correcte beslissing te zijn.

Wie reeds ingeschreven was kan deze reservering behouden, maar wie het reeds betaalde bedrag wenst terug te krijgen, kan ons een bericht sturen via events@tempo-overijse.be . Wij storten het bedrag dan integraal terug.


UPDATE 12 maart – 13u15

In het licht van de corona-crisis en aansluitend op onze eerdere communicatie wordt ook het spaghettifestijn van 28 maart uitgesteld naar een nog te bepalen latere datum.

UPDATE 12 maart – 13 uur

Gelet op de recente ontwikkelingen heeft Voetbal Vlaanderen in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep besloten alle jeugdwedstrijden én trainingen af te gelasten en dat tot en met 31 maart a.s. Ook de wedstrijden en trainingen van de eerst ploeg zijn tot dan uitgesteld.

Concreet betekent dit dus dat er de komende weken geen voetbalactiviteiten zullen plaatsvinden op Tempo.  Het complex op de Hagaard zal gedurende heel deze periode gesloten zijn.  Groepstrainingen op eigen initiatief zijn ten strengste verboden.

Deze bijzondere periode vraagt om bijzondere maatregelen.  We kunnen enkel erop aandringen om deze en andere richtlijnen goed na te leven.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen.