UPDATE Coronavirus (27/3)

UPDATE 12 juni : Laatste trainingen

Volgende week zijn we al aan de vierde week trainen toe onder het corona regime.  Dagen en uren blijven voor de verschillende leeftijdsgroepen behouden.  Ook alle veiligheidsmaatregelen blijven onverminderd van kracht.  U vindt deze via deze link
Voor de bovenbouw is het de laatste week training.  Zo is er tijd voor het voorbereiden van examens en ook wat fysieke rust. Over iets meer dan een maand wordt immers al gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.
Onderbouw zal ook tijdens de week van 22 juni nog trainen onder de corona maatregelen.  Nadien wacht ook hen wat rust.

We wensen iedereen (oud en jong) veel plezier volgende week!  Breng bal, eigen drinkbus en handdoek mee naar de volgende training.

UPDATE 19 mei : TEMPO Overijse start jeugdtrainingen gedeeltelijk terug op vanaf 25 mei

UPDATE 27 maart

De corona crisiscel van de Belgische voetbalbond heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet. Ontdek hier meer.

  • Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement
  • Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal

Voor onze eerste ploeg betekent dit dat zij ook volgend seizoen in de derde amateurklasse zullen uitkomen

UPDATE 21 maart – 09 uur

UPDATE 20 maart – 09 uur

UPDATE 19 maart – 15 uur

GEEN OFFICIËLE MATCHEN TOT EN MET 30 APRIL
De corona crisiscel van de KBVB heeft beslist om alle wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen.

De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het coronavirus in België de komende weken zal evolueren.

TRAININGEN EN VOETBALKAMPEN
Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.
Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie

UPDATE 18 maart – 12 uur

Omwille van de impact die het Coronavirus op dit ogenblik heeft en de sluiting van de  gemeentelijke sportinfrastructuren moeten wij jullie melden dat onze voetbalstage van 6/4 tot en met 10/4 niet kan doorgaan. Het lijkt ons gezien de omstandigheden de meest logische en correcte beslissing te zijn.

Wij hebben ook een voetbalstage ingepland van maandag 27/7 tot en met vrijdag 31/7/2020 waarvoor de inschrijvingen nu kunnen starten.

U kan er voor opteren om het betaalde inschrijvingsgeld te gebruiken voor deelname aan onze zomerstage in juli.  Indien dit niet uw keuze is, dan betalen wij het inschrijvingsgeld integraal terug. U kan dit laten weten via voetbalstage@tempo-overijse.be

UPDATE 12 maart – 14u30

Omwille van de impact die het Coronavirus op dit ogenblik heeft en de aanbevelingen van de overheid omtrent evenementen hebben we met pijn in het hart besloten om ons Music & Dinner evenement van vrijdagavond 13 maart uit te stellen naar eind mei. Een exacte datum zal later nog meegedeeld worden. Het lijkt ons gezien de omstandigheden de meest logische en correcte beslissing te zijn.

Wie reeds ingeschreven was kan deze reservering behouden, maar wie het reeds betaalde bedrag wenst terug te krijgen, kan ons een bericht sturen via events@tempo-overijse.be . Wij storten het bedrag dan integraal terug.


UPDATE 12 maart – 13u15

In het licht van de corona-crisis en aansluitend op onze eerdere communicatie wordt ook het spaghettifestijn van 28 maart uitgesteld naar een nog te bepalen latere datum.

UPDATE 12 maart – 13 uur

Gelet op de recente ontwikkelingen heeft Voetbal Vlaanderen in overleg met de autoriteiten en de Corona stuurgroep besloten alle jeugdwedstrijden én trainingen af te gelasten en dat tot en met 31 maart a.s. Ook de wedstrijden en trainingen van de eerst ploeg zijn tot dan uitgesteld.

Concreet betekent dit dus dat er de komende weken geen voetbalactiviteiten zullen plaatsvinden op Tempo.  Het complex op de Hagaard zal gedurende heel deze periode gesloten zijn.  Groepstrainingen op eigen initiatief zijn ten strengste verboden.

Deze bijzondere periode vraagt om bijzondere maatregelen.  We kunnen enkel erop aandringen om deze en andere richtlijnen goed na te leven.

We houden jullie uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen.